EEN BETROUWBARE PARTNER

C.S.S. Fotogravure bv,, mensen met passie voor flexo.

Luxpak Verpakking, mensen met dezelfde passie voor verpakking.

FIER OP ONS WERK


Als wij tevreden zijn over onze realisaties is de klant zeker tevreden. Alle handelingen en processen nodig voor onze productie worden voortdurend gecontroleerd op hun nauwkeurigheid.

Wat doen we nog zoal ?


Uiteraard doen we hier wel meer dan enkel drukplaten maken. Zo maken we hier trimestriële magazines of slechts éénmalige uitgaven op voor een divers publiek. En geen nood, desnoods zorgen we eveneens voor het drukwerk, zo hoeft u zich nergens om te bekommeren.

Zeer recent kan u bij ons terecht voor bedrukkingen op "boutique" verpakkingen. We hebben hiervoor een aparte afdeling "Luxpak" en breiden die verder uit.

Ook technologie voor indoorsignalisatie zit in ons aanbod, de productie van één enkel stuk is voor ons géén probleem.

Website Design


Vanuit CSS is er altijd al interesse geweest voor programmatie. Artwork met webdesign combineren doen we dan ook graag voor u.

Drukwerk


Wij hebben heel wat ervaring in de opmaak voor complexe magazines. Vertel ons uw behoefte en we vertellen u wat we voor u kunnen betekenen.

Dataverwerking


-

Verpakking


Onze afdeling Luxpak is uw aanspreekpunt voor

de bedrukking van "boutique" verpakkingen, zoals boetieks uiteraard, schoenwinkels, parfumeries, lingeriezaken, klein juwelen, horlogeries etc.

SAMENWERKING